emsi pemsi

Get in touch with Emelie (@Emmis) — answers, likes. Ask anything you want to learn about Emelie by getting answers on ASKfm. HAHHAHAHAHAH, riktigt solig dag tillsammans med emsi pemsi! haahhaha! fyfan va bra vi e! men aah.. köpte lite onödiga saker.. typ strumpor. följare, följer, 3 inlägg - Se foton och videoklipp från Snapchat: emsi. pemsi (@emsipemsisnap) på Instagram.

Emsi pemsi -

Därefter åkte jag hem, tog en snabb dusch och sen mötte jag upp Hanny och åkte till kista galleria. De sista dagarna innan man kliver över 50 sträcket.. Sen får vi väll se efter solsemestern kanske vi går varandra på nerverna hähähäää! Igår var jag coih emma så jävla döda och låg i sängen i princip hela dagen, välbehövligt.. Åkte och kolla på Niclas utspring och en stund på flaken, så kom hem för en liten stund sedan. Så jag klagar inte. emsi pemsi Emsi pemsi 10 januari Trodde nästan jag skulle blåsa bort idag.. Sen när jag kände att hjärnan gav upp åkte jag till gymmet tills kroppen gav upp den också. Jag har även varit hos Hanna och tagit en fika i hennes för mig nya lägenhet. Svar Sortera efter nyast först. Hon ska komma här och bo i några dagar, och vi ska leta sista minuten resa och dra först abästa vi hittar..

Emsi pemsi Video

Emsi pemsi

Emsi pemsi Video

Incy Wincy Spider Nursery Rhyme With Lyrics - Cartoon Animation Rhymes & Songs for Children Emsi Pemsi finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Emsi Pemsi och andra som du känner. Med Facebook kan du dela ditt liv med. nu är emsi pemsi här så vi ska snart sova så att det kan bli imorogn för då ska vi ha massa kul!! Kommer bli en awsome helg. PUSSSS. HAHHAHAHAHAH, riktigt solig dag tillsammans med emsi pemsi! haahhaha! fyfan va bra vi e! men aah.. köpte lite onödiga saker.. typ strumpor.

Emsi pemsi -

Det var jätte trevligt, så roligt att min fina moster och Emelie kommer så bra överens med Emsi, min andra halva!! Vill bara uppleva allt igen, men mest uppleva det under bättre omständigheter!! Bli medlem Har du glömt ditt lösenord? Bra jobbat, någon lär då lite sömn dem sista dagarna nu Nu har jag allt jag behöver till resan!! Idag  har jag skjutsat Emma till tåget iallafall, hon måst ehem till gävle och packa sen kommer hon tillbaka hit på torsdag igen, så skjutsar mami oss till västerås flygplats på fredag morgon. Så att jag är hemma igen efter 3 månader.. Så vad har man lärt sig, vad tar man med sig, vad önskar man sig Körde 1 timme på crossen och därefter mage - ooooh lord vad jag var är trött men fan så stolt! Jag hade inte brytt mig det minsta.. Jätte tråkigt på alla sätt att lämna norge, men jag var bland dom sista kvar, och staden var verkligen helt död nu. Aldrig så mycket dock så att vi blir fulla. Idag blev det mannagrynsgröt med papaya, ananas och granatäppelkärnor med en kopp vaniljte, mums. Så att jag är hemma igen efter 3 månader.. Helt ok tycker jag! Vilket också sög rätt hårt för jag fick knappt in nätverket på mobilen hemma så kunde bara sitta på cafe ole me den.. Vi har alltid druckit vin i närvaro av våra barn under kontrollerade former. Sen jag kom hem har jag börjat baka lite hehehe, busigt! Men hon hade skola och jag ska ändå upp skapligt imorogn och packa allting och fixa lite mer saker inför resan.. Hon ska komma här och bo i några dagar, och vi ska leta sista minuten resa och dra först abästa vi hittar.. Men jag ska göra allt för att inte få det så.. Han kom in i vårt liv i rätt tajming bara Först blev det lite gym och därefter åkte jag till Sollentuna och fikade med Freby, ammis och Camilla: Sen har jag även tagit mig ut på en springtur för att försöka springa bort alla helgens onyttigheter, fick nog inte bort alla men en hel del iallafall haha!! Swedish teen escort en gratis blogg på www. Så i fredags kväll packade vi bilen och körde hem, kom hem vid 11 - Visst man ska inte vara berusad i sina barns närvaro men ett glas champagne. Bli medlem Har du glömt ditt lösenord? Full hd tube långhelg fram till tisdag nu så nu jävlar ska jag njuta! Idag var det chat lines in va ett år sedan som jag tog studenten, trots omständigheterna var det en av dem roligaste dagarna i mitt liv. Hade en riktig jobbig dag igår